Verenigingsavond op dinsdag 20 oktober gaat NIET door

Verenigingsavond op dinsdag 20 oktober gaat NIET door

 

Dag vrienden zendamateurs,

Afgelopen week hebben we als bestuur overleg gehad en ervoor gekozen om de afdelingsavond van 20 oktober niet door te laten gaan.

De avond in september is goed verlopen. De lezing van Eddy en Frits was interessant en onderhoudend, de nieuwe ‘corona opstelling’ was goed te doen en het lukte meestal ook om de 1,5 meter afstand te houden. Echter, gezien de toegenomen dreiging van het corona virus, en de daarbij behorende maatregelen laten we de bijeenkomst van 20 oktober 2020 niet doorgaan. Daarbij komt nog dat er op de 19e oktober een nieuwe persconferentie komt met mogelijk nieuwe richtlijnen. Het is dan te kort dag om nog iets te regelen.

De bijeenkomst in november, waar Frank PA1FP ons het e.e.a. vertelt/laat zien over de repeater dan wel de vlieger experimenten, annuleren we
vooralsnog niet. We hopen immers op betere tijden.

We willen jullie nog wijzen op de Electron, waarin een artikel staat over onze afdeling.

En natuurlijk de WAR (West-Friese Amateur Ronde) op 430.312,5/431.912,5. iedere dinsdag avond , en nu dus ook op de 20-e oktober.
De ronde wordt afwisselend geleid door OM Frank (PA1FP) en OM Jos (PA3BHN). En mochten die afwezig zijn, is er altijd Paul PB7WQ die de netcontrol taken waarneemt.

En uiteraard is er op zondag 11:00 de Kop Noord Holland ronde op 145.225 . Waar OM Jan PA3FTL de berichten vanuit onze afdeling West-Friesland
meld.

Hopelijk kunnen we de afdelingsavond in november weer door laten gaan.
Dat laten we dan weer middels een mail weten.

Namens de afdeling West-Friesland,
Jos PA3BHN.